Nummela / Huhdanmäentie

2017-2018 valmistuneet rivi- ja luhtitalot sijaitsevat kävelymatkan päässä Nummelan keskustan palveluista Seunakuja 1 ja Huhdanmäentie 24, 03100 Nummela.

Nummela on Vihdin suurin taajama, joka sijaitsee Turun- ja Porintien läheisyydessä, toimivien bussiyhteyksien äärellä. Asukkaita Nummelassa on reilut 12 000 ja asukasluku kasvaa jatkuvasti Helsingin läheisyyden ansiosta – Helsingin keskustaan on noin 30 minuutin ajomatka. Asunnot sijaitsevat noin ½ kilometrin päässä Nummelan keskustan monipuolisista palveluista. Myös koulut ja päiväkodit ovat lähellä.

Huhdanmäentien kohteessamme:

  • Oma sauna (pl. yksiö)
  • Oma sähköpistokkeellinen autokatospaikka etäohjauksella
  • Maalämmöllä toteutettu vesikiertoinen lattialämmitys huonekohtaisin termostaatein
  • Huonekorkeus 2.8 metriä
  • Oma terassi ja piha 1. kerroksen asunnoissa

Asunnot:

Vesimaksuennakko (18e/hlö/kk) tasataan vuosittain todellista kulutusta vastaavaksi (asuntokohtaiset vesimittarit). Asunnoissa on huonekohtaisin termostaatein varustettu vesikiertoinen lattialämmitys, joka on toteutettu maalämmöllä.

1kk:n vuokravakuus. Asunnoissa tupakointi kielletty, lemmikit hyväksytään tapauskohtaisesti (kissat ja koirat yleensä ok).

Asuntojen varaus:

Jos kiinnostuit yllämainitusta vapautuvasta asunnosta, sinulla on vähintään kohtuulliset luottotiedot sekä rivitaloasumiseen sopivat elämäntavat, soita 050 467 5777 ja sovi esittely. Jos esittelyn jälkeen haluat vuokrata asunnon, tarkistamme luottotietosi. Mikäli ne hyväksymme, toimitamme sinulle vuokrasopimusluonnoksen. Kun vuokrasopimus on molemmin puolin allekirjoitettu ja olet maksanut 1kk:n vuokravakuuden, astuu vuokrasopimus voimaan.

Asuntovahti varatuille ja rakenteilla oleville asunnoille:

Kiinnostuitko asunnosta, mutta se on tällä hetkellä varattu tai vasta rakenteilla?
Aseta asuntovahti, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa kun asunto on vapautumassa/ valmistumassa. Voit asettaa asuntovahdin niin moneen sinua kiinnostavaan kohteeseen kuin haluat. Asuntovahdin asettajiin ollaan yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Asuntovahdin asettaminen on maksutonta ja ei sido mihinkään.