Nummela / Ritalanniitty

Osoitteeseen Ritalantie 12 on valmistunut vuoden 2019 aikana kahdessa vaiheessa yhteensä 57 asuntoa.

Nummela on Vihdin suurin taajama, joka sijaitsee Turun- ja Porintien läheisyydessä, toimivien bussiyhteyksien äärellä. Asukkaita Nummelassa on reilut 12 000 ja asukasluku kasvaa jatkuvasti Helsingin läheisyyden ansiosta – Helsingin keskustaan on noin 30 minuutin ajomatka. Asunnot sijaitsevat reilun ½ kilometrin päässä Nummelan keskustan monipuolisista palveluista.

Osoitteeseen Ritalantie 12 on valmistunut vuoden 2019 aikana kahdessa vaiheessa yhteensä 57 asuntoa. Asunnot sijaitsevat 1-tasoisissa rivitaloissa ja 2-kerroksissa luhtitaloissa, kaikilla asunnoilla on oma sähköpistokkeellinen autopaikka.

Ritalanniityn asunnoissamme:

  • Oma sauna (pl. yksiöt)
  • Oma sähköpistokkeellinen autopaikka etäohjauksella
  • Maalämmöllä toteutettu vesikiertoinen lattialämmitys huonekohtaisin termostaatein
  • Huonekorkeus 2.8 metriä
  • Oma terassi ja piha 1. kerroksen asunnoissa
  • Ranskalainen parveke 2. kerroksen asunnoissa

Asuntotyypit ja niiden kuukausivuokrat:

Asuntojen varaus:

Asuntoja voi varata sitoumuksetta olemalla yhteydessä Tero Hanniseen mieluiten puhelimitse puh. 050 4675777. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse koti@oikeakoti.fi . Varaustilanne päivittyy tälle sivulle. Varauksen tehneet kutsutaan tutustumaan asuntoihin arviolta kaksi kuukautta ennen asuntojen valmistumista, jolloin vahvistetaan valmistusasjankohta ja jolloin on mahdollisuus allekirjoittaa sitova vuokrasopimus. Mikäli et tarvitse tai halua asuntoa, voit luopua varauksesta seuraamuksitta vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen asti.

Asuntovahti varatuille ja rakenteilla oleville asunnoille:

Kiinnostuitko asunnosta, mutta se on tällä hetkellä varattu tai vasta rakenteilla?Aseta asuntovahti, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa kun asunto on vapautumassa/ valmistumassa. Voit asettaa asuntovahdin niin moneen sinua kiinnostavaan kohteeseen kuin haluat. Asuntovahdin asettajiin ollaan yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Asuntovahdin asettaminen on maksutonta ja ei sido mihinkään.