Espoo / Saunalahti

Espoon Saunalahteen osoitteeseen Itäviitta 6 valmistuu alkuvuoden 2020 aikana yhteensä 58 luhtitaloasuntoa.

Merellinen Saunalahden kaupunginosa sijaitsee Kivenlahden ja Kauklahden välissä, Länsiväylän ja Kehä III:n läheisyydessä.

Kohteemme on kävelymatkan päässä kaikista Saunalahden palveluista. Päiväkoteja on useampi kilometrin säteellä ja koulu on aivan naapurissa. Lähimpään ruokakauppaan on n. 100m ja rantaan 600m.

100 metrin päässä sijaitsevalta bussipysäkiltä pääsee Helsingin keskustaan 34 minuutissa. Länsiväylän liittymään on autolla 1,5 km ja Kehä III:lle ajaa neljässä minuutissa.

Asunnot sijaitsevat 2-kerroksissa luhtitaloissa.

Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on oma terassi ja toisen kerroksen asunnoissa ranskalainen parveke tai 3m2 parveke. Toisen kerroksen 29m2 yksiöissä on parvi (lattiapinta-ala n. 7m2), huonekorkeus näissä asunnoissa jopa 3,5m. Irtaimistovarastot (n. 2m2/asunto) ovat lämpimiä.

Saunalahden asunnoissamme:

  • Oma sauna (pl. yksiöt)
  • Oma lämmin irtaimistovarasto n. 2m2
  • Maalämmöllä toteutettu vesikiertoinen lattialämmitys huonekohtaisin termostaatein
  • Oma osittain katettu terassi 1. kerroksen asunnoissa
  • Ranskalainen parveke tai 3m2 parveke 2. kerroksen asunnoissa
  • Sähköpistokkeellinen autopaikka vuokrattavissa erikseen pysäköintitalosta tai ulkoa

Asuntotyypit ja niiden kuukausivuokrat:

 

Sähköpistokkeellinen autopaikka katetussa pysäköintihallissa 50€/kk.

Sähköpistokkeellinen autopaikka ulkona 25€/kk.

Asuntojen varaus:

Asuntoja voi varata sitoumuksetta olemalla yhteydessä Tero Hanniseen mieluiten puhelimitse puh. 050 4675777. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse koti@oikeakoti.fi . Varaustilanne päivittyy tälle sivulle. Varauksen tehneet kutsutaan tutustumaan asuntoihin arviolta kaksi kuukautta ennen asuntojen valmistumista, jolloin vahvistetaan valmistusajankohta ja jolloin on mahdollisuus allekirjoittaa sitova vuokrasopimus. Mikäli et tarvitse tai halua asuntoa, voit luopua varauksesta seuraamuksitta vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen asti.

Asuntovahti varatuille ja rakenteilla oleville asunnoille:

Kiinnostuitko asunnosta, mutta se on tällä hetkellä varattu tai vasta rakenteilla?Aseta asuntovahti, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa kun asunto on vapautumassa/ valmistumassa. Voit asettaa asuntovahdin niin moneen sinua kiinnostavaan kohteeseen kuin haluat. Asuntovahdin asettajiin ollaan yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Asuntovahdin asettaminen on maksutonta ja ei sido mihinkään.