Espoo / Saunalahti

Espoon Saunalahteen osoitteeseen Itäviitta 6 valmistuu alkuvuoden 2020 aikana yhteensä 58 luhtitaloasuntoa.

Merellinen Saunalahden kaupunginosa sijaitsee Kivenlahden ja Kauklahden välissä, Länsiväylän ja Kehä III:n läheisyydessä.

Kohteemme on kävelymatkan päässä kaikista Saunalahden palveluista. Päiväkoteja on useampi kilometrin säteellä ja koulu on aivan naapurissa. Lähimpään ruokakauppaan on n. 100m ja rantaan 600m.

100 metrin päässä sijaitsevalta bussipysäkiltä pääsee Helsingin keskustaan 34 minuutissa. Länsiväylän liittymään on autolla 1,5 km ja Kehä III:lle ajaa neljässä minuutissa.

Asunnot sijaitsevat 2-kerroksissa luhtitaloissa.

Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on oma terassi ja toisen kerroksen asunnoissa ranskalainen parveke tai 3m2 parveke. Toisen kerroksen 29m2 yksiöissä on parvi (lattiapinta-ala n. 7m2), huonekorkeus näissä asunnoissa jopa 3,5m. Irtaimistovarastot (n. 2m2/asunto) ovat lämpimiä.

Saunalahden asunnoissamme:

  • Oma sauna (pl. yksiöt)
  • Oma lämmin irtaimistovarasto n. 2m2
  • Maalämmöllä toteutettu vesikiertoinen lattialämmitys huonekohtaisin termostaatein
  • Oma osittain katettu terassi 1. kerroksen asunnoissa
  • Ranskalainen parveke tai 3m2 parveke 2. kerroksen asunnoissa
  • Sähköpistokkeellinen autopaikka vuokrattavissa erikseen pysäköintitalosta tai ulkoa

Asuntotyypit ja niiden kuukausivuokrat:

 

Sähköpistokkeellinen autopaikka katetussa pysäköintihallissa 50€/kk.

Sähköpistokkeellinen autopaikka ulkona 25€/kk.

Asuntojen ennakkovaraus:

Voit tehdä asunnosta ennakkovarauksen lähettämällä vapaamuotoisen viestin sähköpostitse osoitteeseen tero.hanninen@oikeakoti.fi. Sisällytä viestiin yhteystietosi ja asuntotyyppitoiveesi. Ennakkovaraus ei sido sinua eikä meitä.

Ennakkovarauksen tehneet kutsutaan tutustumaan asuntoihin arviolta kaksi kuukautta ennen asuntojen valmistumista, jolloin vahvistetaan valmistusajankohta ja jolloin on mahdollisuus allekirjoittaa sitova vuokrasopimus. Mikäli et tarvitse tai halua asuntoa, voit luopua ennakkovarauksesta seuraamuksitta vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen asti.