Nummela / Ritalantie

Luhtitaloasuntoja kävelymatkan päässä Nummelan keskustan palveluista

Osoitteessa Ritalantie 1 sijaitsevat asuntomme ovat laadukkaita ja hyvin varusteltuja. Asuntojen huonekorkeus on normaalia suurempi (2,8 metriä), ja niissä on maalämmöllä toteutettu vesikiertoinen lattialämmitys huonekohtaisin termostaatein. Kaikkiin asuntoihimme kuuluu sähköpistokkeellinen autopaikka etäohjauksella, osaan myös autokatospaikka. Yksiöitä lukuunottamatta asunnoissa on oma sauna ja 1. kerroksen asunnoissa oma terassi ja piha.

Asunnot:

Asuntojen varaus:

Asuntoja voi varata sitoumuksetta olemalla yhteydessä Tero Hanniseen mieluiten puhelimitse puh. 050 4675777. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse koti@oikeakoti.fi . Varaustilanne päivittyy tälle sivulle. Varauksen tehneet kutsutaan tutustumaan asuntoihin arviolta kaksi kuukautta ennen asuntojen valmistumista, jolloin vahvistetaan valmistusasjankohta ja jolloin on mahdollisuus allekirjoittaa sitova vuokrasopimus. Mikäli et tarvitse tai halua asuntoa, voit luopua varauksesta seuraamuksitta vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen asti.

Asuntovahti varatuille ja rakenteilla oleville asunnoille:

Kiinnostuitko asunnosta, mutta se on tällä hetkellä varattu tai vasta rakenteilla?
Aseta asuntovahti, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa kun asunto on vapautumassa/ valmistumassa. Voit asettaa asuntovahdin niin moneen sinua kiinnostavaan kohteeseen kuin haluat. Asuntovahdin asettajiin ollaan yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Asuntovahdin asettaminen on maksutonta ja ei sido mihinkään.