Yritys

Siuntio

OikeaKoti Asunnot tarjoaa laadukasta vuokra-asumista pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa lähellä päivittäispalveluita. Asuntojemme koot ovat 29-84m2 ja vuokrat 500-1300 e/kk. Lähes kaikissa asunnoissamme yksiöitä lukuunottamatta on oma sauna ja suurimmassa osassa oma terassi ja piha.

Pyrimme markkinoiden parhaaseen hinta-laatu-suhteeseen. Korkean laatutason varmistamiseksi rakennutamme itse kohteemme. Keskitymme puurunkoisten pari-, rivi-, ja luhtitalojen rakentamiseen, sillä mielestämme puusta tehdyssä pientalossa asuminen on mukavampaa, edullisempaa ja kestävämpää kuin betonikerrostalossa asuminen. Puutalojen rakentaminen on myös edullisempaa ja näin saadut säästöt näkyvät asiakkaillemme kohtuullisina vuokrina.

Ekologisuus on meillä sisäänrakennettuna: Kohteemme ovat puurakenteisia, energiatehokkaita ja lähes aina maalämmöllä toteutettuja. Käyttämämme sähkö on päästötöntä ja ilmastokompensoitua.

Olemme minimoineet hallinto- ja korjauskustannukset valitsemalla itse luotettavat vuokralaiset asuntoihimme. He maksavat vuokransa ajallaan, pitävät asunnoista hyvää huolta ja sopivat elämäntavoiltaan asumaan pientalossa.

Vastaamme asuntoihimme kohdistuvaan kysyntään rakennuttamalla lisää uusia asuntoja vuosittain.