Yritys

Siuntio

 

 

 

OikeaKoti Asunnot tarjoaa laadukasta vuokra-asumista pääkaupunkiseudulla ja sen kehyskunnissa lähellä päivittäispalveluita. Asuntojemme koot ovat 29-86m2 ja vuokrat 500-1600 e/kk. Lähes kaikissa asunnoissamme yksiöitä lukuunottamatta on oma sauna ja suurimmassa osassa oma terassi ja piha.

Pyrimme markkinoiden parhaaseen hinta-laatu- suhteeseen. Korkean laatutason varmistamiseksi rakennutamme itse kohteemme. Keskitymme puurunkoisten pari-, rivi-, ja luhtitalojen rakentamiseen, sillä mielestämme puusta tehdyssä pientalossa asuminen on mukavampaa, edullisempaa ja kestävämpää kuin betonikerrostalossa asuminen. Puutalojen rakentaminen on myös joustavampaa ja näin saadut säästöt näkyvät asiakkaillemme kohtuullisina vuokrina.

Ekologisuus on meillä sisäänrakennettua: Kohteemme ovat puurakenteisia, energiatehokkaita ja lähes aina maalämmöllä toteutettuja. Jokainen asuinrakennuksemme on parhaassa A-energialuokassa. Tuotamme yli puolet vuosittain käyttämästämme energiasta omilla aurinkosähkövoimaloilla, ostamamme  sähkö on päästötöntä ja ilmastokompensoitua.

Olemme minimoineet hallinto- ja korjauskustannukset valitsemalla itse luotettavat vuokralaiset asuntoihimme. Vuokralaisemme maksavat vuokransa ajallaan, pitävät asunnoista hyvää huolta ja sopivat elämäntavoiltaan asumaan pientalossa.

Vuokrasopimuksemme ovat pääosin toistaiseksi voimassa olevia eikä niissä ole yhtä kohdetta lukuun ottamatta indeksiin sidottuja korotusehtoja. Energiaratkaisumme ovat mahdollistaneet vuokrien pitämisen vakaina: Emme ole tehneet vanhoihin vuokrasopimuksiin vapaarahoitteisissa kohteissamme tasokorotuksia vuoden 2015 jälkeen.

Vastaamme asuntoihimme kohdistuvaan kysyntään rakennuttamalla lisää uusia asuntoja vuosittain.