Mäntsälä / Lukiontie

Mäntsälään osoitteeseen Lukiontie 3 ja 5 valmistuu vuoden 2019 aikana kahdessa vaiheessa yhteensä 37 laadukasta asuntoa.

Kohteemme on Mäntsälän keskustan kupeessa, kävelymatkan päässä palveluista. Päiväkoti ja lukio ovat aivan naapurissa ja K-citymarkettiin on alle 400 metriä.

Mäntsälän keskustaajama sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien risteyskohdassa Lahden moottoritien ja Hanko-Porvoo-teiden varrella. Mäntsälässä asukkaita on lähes 21 000.

Mäntsälän juna- asemalle matkaa on alle kaksi kilometriä ja junalla pääsee Helsinkiin 40 minuutissa ja Lahteen 25 minuutissa.

Asunnot sijaitsevat 2-kerroksisissa luhtitaloissa, kaikilla asunnoilla on oma sähköpistokkeellinen autopaikka. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on oma terassi/piha ja toisen kerroksen asunnoissa ranskalainen parveke. Irtaimistovarastot (n.2m2/asunto) ovat lämpimiä.

Mäntsälän asunnoissamme:

  • Oma sauna (pl. yksiöt)
  • Oma sähköpistokkeellinen autopaikka etäohjauksella
  • Maalämmöllä toteutettu vesikiertoinen lattialämmitys huonekohtaisin termostaatein
  • Huonekorkeus 2.8 metriä
  • Oma terassi ja piha 1. kerroksen asunnoissa
  • Ranskalainen parveke 2. kerroksen asunnoissa

Asuntotyypit ja niiden kuukausivuokrat:

Asuntojen varaus:

Asuntoja voi varata sitoumuksetta olemalla yhteydessä Tero Hanniseen mieluiten puhelimitse puh. 050 4675777. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse koti@oikeakoti.fi . Varaustilanne päivittyy tälle sivulle. Varauksen tehneet kutsutaan tutustumaan asuntoihin arviolta kaksi kuukautta ennen asuntojen valmistumista, jolloin vahvistetaan valmistusajankohta ja jolloin on mahdollisuus allekirjoittaa sitova vuokrasopimus. Mikäli et tarvitse tai halua asuntoa, voit luopua varauksesta seuraamuksitta vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen asti.

Asuntovahti varatuille ja rakenteilla oleville asunnoille:

Kiinnostuitko asunnosta, mutta se on tällä hetkellä varattu tai vasta rakenteilla?Aseta asuntovahti, niin ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa kun asunto on vapautumassa/ valmistumassa. Voit asettaa asuntovahdin niin moneen sinua kiinnostavaan kohteeseen kuin haluat. Asuntovahdin asettajiin ollaan yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Asuntovahdin asettaminen on maksutonta ja ei sido mihinkään.