Mäntsälä / Lukiontie

Mäntsälään osoitteeseen Lukiontie 3 ja 5 valmistuu vuoden 2019 aikana kahdessa vaiheessa yhteensä 37 laadukasta asuntoa.

Kohteemme on Mäntsälän keskustan kupeessa, kävelymatkan päässä palveluista. Päiväkoti ja lukio ovat aivan naapurissa ja K-citymarkettiin on alle 400 metriä.

Mäntsälän keskustaajama sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien risteyskohdassa Lahden moottoritien ja Hanko-Porvoo-teiden varrella. Mäntsälässä asukkaita on lähes 21 000.

Mäntsälän juna- asemalle matkaa on alle kaksi kilometriä ja junalla pääsee Helsinkiin 40 minuutissa ja Lahteen 25 minuutissa.

Asunnot sijaitsevat 2-kerroksisissa luhtitaloissa, kaikilla asunnoilla on oma sähköpistokkeellinen autopaikka. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on oma terassi/piha ja toisen kerroksen asunnoissa ranskalainen parveke. Irtaimistovarastot (n.2m2/asunto) ovat lämpimiä.

Mäntsälän asunnoissamme:

  • Oma sauna (pl. yksiöt)
  • Oma sähköpistokkeellinen autopaikka etäohjauksella
  • Maalämmöllä toteutettu vesikiertoinen lattialämmitys huonekohtaisin termostaatein
  • Huonekorkeus 2.8 metriä
  • Oma terassi ja piha 1. kerroksen asunnoissa
  • Ranskalainen parveke 2. kerroksen asunnoissa

Asuntotyypit ja niiden kuukausivuokrat:

Asuntojen ennakkovaraus:

Voit tehdä asunnosta ennakkovarauksen lähettämällä vapaamuotoisen viestin sähköpostitse osoitteeseen tero.hanninen@oikeakoti.fi. Sisällytä viestiin yhteystietosi ja asuntotyyppitoiveesi. Ennakkovaraus ei sido sinua eikä meitä.

Ennakkovarauksen tehneet kutsutaan tutustumaan asuntoihin arviolta kaksi kuukautta ennen asuntojen valmistumista, jolloin vahvistetaan valmistusajankohta ja jolloin on mahdollisuus allekirjoittaa sitova vuokrasopimus. Mikäli et tarvitse tai halua asuntoa, voit luopua ennakkovarauksesta seuraamuksitta vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen asti.